عرضه جدید محصولات سایپادیزل از ۵ اسفند به صورت نقدی تصویب نهایی رقم سبد معیشت کارگران در جلسه آینده‌ یارانه بهمن واریز شد رئیس کل بانک مرکزی: ذخایر کافی ارز و طلا داریم/ ادامه پیش‌فروش سکه تا زمان داشتن تقاضا امشب؛ پایان مهلت ثبت‌نام خودرویی ایران‌خودرو/ وجوه بلوکه شده پنج‌شنبه قابل برداشت است گاز ۱۶ هزار اداره دولتی قطع شد حقوق بازنشستگان امشب و عیدی آن‌ها به‌زودی واریز می‌شود نامه کنسرسیوم سهامداران بخش خصوصی ایران خودرو به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلا: پیش فروش سکه بدون استفاده از ذخایر استراتژیک بانک مرکزی انجام می‌شود اعلام عدد و رقم سبد معیشت در جلسه فردای شورای عالی کار جزئیات چهارمین مرحله اولویت‌بندی تخصیص محصولات ایران خودرو اعلام شد سازوکار مجلس برای بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال آینده چرا بانک مرکزی حساب‌های بازار طلا و ارز را مسدود کرد؟ فروش خودرو به بورس کالا برگشت دولت مصوبه کالابرگ الکترونیکی را ابلاغ کرد

قیمت کود کشاورزی در سال آینده گران نمی‌شود

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی اعلام کرد: برنامه‌ای برای افزایش قیمت کود‌های یارانه‌ای در سال ۱۴۰۲ نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۹ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 13
کد خبر: ۱۷۲۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، حمید رسولی اظهار داشت: در سال جاری قیمت کودهای یارانه‌ای را نه تنها افزایش ندادیم بلکه قیمت‌ها به طور میانگین 45 درصد هم کاهش یافت.

وی افزود: کاهش قیمت کودهای یارانه‌ای تا ابتدای مهرماه امسال ادامه یافت و به دلیل محدودیت‌های بودجه‌ای، قیمت‌ها به سال قبل باز گشت.

رسولی اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی با اجرای طرح‌هایی مانند کشت قراردادی و الگوی کشت به دنبال کاهش فشار بر کشاورزان است.

وی با بیان این که طی یک سال گذشته چهار پروژه کشت قراردادی توسط وزارت جهاد کشاورزی کلید خورده و کودهای این کشت‌ها تامین شده است، تصریح کرد: نخستین پروژه کشت قراردادی گندم در سال گذشته با مجری‌گری شرکت بازرگانی دولتی ایران در سطح 250 هزار هکتار اجرا شد و ما 100 درصد کودهای فسفاته و پتاسه مورد نیاز آن پروژه را به میزان 70 هزار تن تامین کردیم.

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ادامه داد: در دومین پروژه کشت قراردادی گندم با سازمان مرکزی تعاون روستایی، تمام نیازهای کود ازته، فسفاته و پتاسه بالغ بر 12 هزار تن از سوی این شرکت تامین شد.

وی با اشاره به کشت قراردادی برنج گفت: در این پروژه علاوه بر تامین کامل کودهای مورد نیاز، سایر نهاده‌ها را مانند بذر و سموم داخلی تامین کردیم و در اختیار کشاورزان قرار دادیم.

رسولی به چهارمین پروژه کشت قراردادی گندم در سال جاری در سطح دو میلیون هکتار اراضی آبی اشاره کرد و ابراز داشت: این پروژه در جریان است و در حال تامین کود مورد نیاز این پروژه هستیم.

وی با بیان این که مواد اولیه 27 کارخانه تولیدکننده کود در شرایط تحریم، از سوی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی وارد و تامین شده است، تصریح کرد: واردات مواد اولیه برای تولید کود در داخل با ارز نیمایی انجام می‌شود.

مجری طرح خودکفایی کودهای کشاورزی در همین حال افزود: اگر بخش خصوصی در تامین مواد اولیه برای تولید کود مشکلی داشته باشد، ما آن را انجام می‌دهیم.

وی اذعان داشت: این شرکت مسوولیت حاکمیتی در تامین غذای مردم دارد و از این رو ما نقش اصلی را در تامین به موقع کودهای کشاورزی ایفا می‌کنیم./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار